Rondreis door Albanië, Macedonië en Griekenland incl. privé vervoer
8-daagse rondreis o.b.v. halfpension door Albanië, Macedonië en Griekenland incl. privé vervoer, gids en meer!

Geniet van een complete rondreis door Albanië, Macedonië en Griekenland. Deze reis begint en eindigt in Albanië. Je hoeft je nergens meer zorgen om te maken want alles is voor je geregeld. Met een privé chauffeur reis je via een prachtige route langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Bovendien geniet je iedere ochtend van een vers ontbijt en kun je 's avonds aanschuiven voor een lekker diner!

Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Tirana vanaf luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in uitstekende 4- en 5*-hotels
  • Dagelijks diner
  • Gehele reis o.b.v. privé vervoer met gids
  • Uniek rondreis door Albanië, Griekenland en Macedonië!
  • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst luchthaven Tirana - Kruja - Durrës
Bij aankomst op de luchthaven van Tirana word je ontvangen door de gids. Vanuit hier vertrek je naar het stadje Kruja. Hier wordt een bezoek gebracht aan het beroemde kasteel, de Ottomaanse bazaar, het Museum van Skanderbeg en het Etnografisch museum. Daarna gaat de reis door naar Durrës. Hier kun je de avond zelf invullen. Je overnacht in Amfiteatri Boutique Hotel****. Hier kun je 's avonds ook aanschuiven voor een diner.

Dag 2: Durrës - Berat - Vlora
Na het ontbijt is het tijd om de stad Durrës te verkennen. Daarna wordt je naar Berat gebracht, waar je tijd krijgt om te lunchen. Het stadje Berat is een van de meest populaire bestemmingen in Albanië. De stad staat op de Unesco werelderfgoed lijst vanwege het unieke karakter. Na een bezoek aan deze stad gaat de reis verder naar Vlora. 's avonds om 18.30 begint er een tour door het oude centrum van de stad. Daarna kun je inchecken bij het hotel en heb je vrije tijd om te dineren in het hotel (inclusief). Je overnacht in Hotel Vlora*****.

Dag 3: Vlora - Saranda
Vandaag gaat de reis door naar Saranda. Tijdens deze reis kom je langs een prachtige kustlijn. Ook wordt er onderweg een stop gemaakt bij het Kasteel van Ali Pasha. Je overnacht vandaag in Ami mar hotel*****, waar je wederom geniet van een lekker diner.

Dag 4: Saranda - Butrinti - Saranda - Ioannina
Na het ontbijt vertrek je naar Nationaal park Butrint. Het is een klein nationaal park met een oppervlakte van 29 vierkante kilometer maar het heeft een belangrijke archeologische, wetenschappelijke en toeristische waarde. Het Nationaal Park Butrint is gedeeltelijk ook een Unesco werelderfgoed en een Ramsar wetland. Na de lunch vertrek je verder. Je gaat de grens over naar de Griekse stad Ioánnina. De stad bruist het hele jaar door. Je overnacht hier in Hotel Anna****.

Dag 5: Ioannina - Meteora - Kalambaka
Vanuit Ioannina word je naar Kalambaka gebracht. 's Middags is er een tour naar Meteora. Dit is een religieuze plaats op een rots met veel Byzantijnse kerken en kloosters. De eerste kerken werden gebouwd voor kluizenaars en monniken om zichzelf te isoleren van de rest van de wereld. Je overnacht hier in Amalia Hotel Kalambaka****.

Dag 6: Kalambaka - Bitola - Ohrid
Na het ontbijt gaat de reis door naar Bitola, de oudste stad van Macedonië. De stad is gebouwd aan de voet van de majestueuze berg Pelister die zo’n 2.600 meter hoog is. De historie van Bitola gaat net iets verder terug dan het verleden van Skopje, de hoofdstad. Eind van de middag vind er een stadstour plaats. Daarna wordt de reis verder vervolgt naar Ohrid. Hier overnacht je in Park LakeSide hotel****.

Dag 7: Ohrid - Tirana
Na het ontbijt staat de transfer voor je klaar om het oude centrum van Ohrid te bezoeken. De stad is al jaren de belangrijkste toeristische trekpleister van Macedonië. Deze status heeft de stad te danken aan zijn ligging aan het meer van Ohrid en de bijzonder lange geschiedenis van de stad. 's Middags krijg je vrije tijd om te gaan lunchen. Rond 14.00 uur vertrek je naar Tirana. Hier kun je de avond zelf invullen. Je overnacht in het Sky2Hotel****.

Dag 8: Tirana - Luchthaven
Na het ontbijt heb je nog even de tijd om de laatste souvenirs in te slaan. Afhankelijk van je vluchttijd wordt je teruggebracht naar de luchthaven van Tirana en vlieg je weer terug naar huis.

Let op: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Amfiteatri Boutique Hotel
Rruga Kalase,
Durrës, Albanië
Kaart
Rruga Kalase, Durrës, Albanië

Amfiteatri Boutique Hotel is gelegen in Durrës en biedt een prachtig uitzicht over de hele stad. Alle kamers zijn standaard voorzien van televisie, airconditioning en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn.

Over je vlucht
Vluchtinformatie

Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Klik hier voor de actuele informatie.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Terug naar homepage Terug naar homepage
ANVR SGR
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal