Restyled bungalow op Vakantiepark Dierenbos incl. toegang Beekse Bergen! v.a € 279,00
Midweek of weekend in een restyled 4-persoons bungalow op Vakantiepark Dierenbos incl. toegang Beekse Bergen én meer!

Beleef een leuke vakantie met het hele gezin! De bosrijke Brabantse omgeving van Vakantiepark Dierenbos biedt zowel ontspanning als gezelligheid. De accommodaties van het park zijn gerestyled en bieden hierdoor meer luxe en comfort. In en om het park bevinden zich vele faciliteiten waarmee je vakantie nóg leuker wordt! Zo is er een overdekt subtropisch zwembad met waterglijbaan en jetstream. Bovendien beschikt het park over fietsverhuur, een animatieprogramma voor jong en oud, midgetgolf, een supermarkt, bowlingbanen, een speelweide, binnen- en buitenzwembad én een zwemvijver. Bij je verblijf is een AttractiePas inbegrepen, waarmee je o.a. gratis toegang hebt tot de zes attractieparken: Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen (30 autominuten vanaf Vakantiepark Dierenbos), Dierenrijk, Luchtvaartmuseum Aviodrome, ZooParc Overloon en AquaZoo Friesland.

Let op: i.v.m. het coronavirus zijn er aanvullende maatregelen genomen in het park:

AttractiePas: Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen en de andere 4 dagattracties zijn weer open en onbeperkt toegankelijk voor gasten van Vakantiepark Dierenbos.

Zwembad: het zwembad is op dit moment alleen geopend voor parkgasten. Je dient van te voren bij de receptie een tijd te reserveren. Je kunt 1 dag van te voren reserveren. Dit geldt voor het binnen en buiten bad. Het buitenbad is vanaf 30 mei weer geopend.

Restaurant: het restaurant en terras gaan vanaf 1 juni weer open. In het restaurant is reserveren verplicht, hier wordt ook met tijdschema's gewerkt. Voor het terras kun je helaas niet reserveren, wees dus op tijd om een plekje te bemachtigen.

Snackbar: de snackbar is geopend, hier kun je alleen afhalen.

Midgetgolf, de kinderboerderij, zwemvijver en de speeltuinen: zijn allemaal geopend, hiervoor hoef je niet te reserveren. Ook fiets- en skelterverhuur is mogelijk.

Daarom is dit een goede deal
  • 3 of 4 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een volledig ingerichte restyled bungalow Fazant
  • Gratis AttractiePas met toegang tot o.a. Beekse Bergen en Dierenrijk
  • Inclusief één set bedlinnen per persoon
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Verblijf tussen de dieren
  • Vele faciliteiten aanwezig voor jong en oud!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi
  • Tip: bezoek ook Den Bosch, Tilburg of Eindhoven
Vakantiepark Dierenbos
Vinkeloord 1,
Vinkel, Nederland
Kaart
Vinkeloord 1, Vinkel, Nederland

Vakantiepark Dierenbos is een waar paradijs voor de echte dierenliefhebbers. Overal waar je kijkt zie je eekhoorns, herten, kippen, fazanten en alpaca's: is het niet op de foto’s in en om vakantiewoningen, dan is het wel in levende lijve in het bos of op de kinderboerderij. Maar dat is nog lang niet alles! In alle schoolvakanties zorgt een enthousiast team voor een gevarieerd animatie- en entertainmentprogramma in de schoolvakanties. In de grote speeltuin kunnen zij zich uitleven met de klimtoren, de familieglijbaan en andere speeltoestellen. Bovendien is er een overdekt subtropisch zwembad met waterglijbaan en jetstream, een buitenbad (open juli t/m augustus) en een zwemvijver. Ook beschikt het park over fietsverhuur, een recreatieprogramma voor jong en oud, midgetgolf, een supermarkt, bowlingbanen en een speelweide.

Diensten

Huisdieren toegestaan
Ja, op aanvraag
Huisdieren toeslag
€ 40,00 per huisdier
Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Faciliteiten

Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Binnenzwembad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Bowlingbaan
Ja
Terras
Ja
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal