Fly & drive Ierland incl. vlucht en autohuur
8, 10 of 12-daagse fly & drive Ierland incl. vlucht en autohuur

Geniet van het ruige landschap in Ierland met deze fly & drive rondreis. Bij aankomst in Dublin kun je op het vliegveld direct je huurauto ophalen. De auto is het ideale vervoermiddel om dit prachtige ongerepte gebied te verkennen. Ontdek prachtige steden als Dublin en Galway, eeuwenoude kastelen, de geweldige natuur met zijn kliffen, bergen en stranden en geniet van de Keltische cultuur. Tijdens deze rondreis bepaal je zelf wat je wilt doen en zien. Je dient alleen op tijd op je volgende bestemming te zijn!

Daarom is dit een goede deal
 • 7, 9 of 11 overnachtingen
 • 7, 9 of 11 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 8, 10 of 12 dagen autohuur incl. basisverzekering
 • Verblijf in uitstekende 3*- en 4*-hotels
 • Retourvlucht vanuit Amsterdam, Eindhoven of Charleroi
 • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Reisprogramma

Dag 1: aankomst luchthaven Dublin (ca. 27 km)
Bij aankomst op de luchthaven van Dublin haal je je huurauto op en vertrek je naar het eerste hotel van deze reis: KingsWood Hotel Citywest****.

Dag 2: Dublin
Vandaag heb je alle vrijheid om Dublin te ontdekken. Tip: bezoek het Guinness Storehouse en Dublin Bay. Je overnacht weer in KingsWood Hotel Citywest****.

Dag 3: Dublin - Galway (ca. 200 km)
Vandaag rijd je door naar Galway. Een prachtige plek om je door te laten meevoeren. Tip: bezoekook Kylemore Abbey: één van de meest romantische Ierse kastelen, waar sinds 1920 Benedictijner nonnen zijn gehuisvest. Je overnacht in Maldron Hotel Sandy Road Galway****.

Dag 4&5: Galway - Limerick (ca. 108 km)
van Galway rijd je naar Limerick, waar je de aankomende twee nachten verblijft in George Hotel Limerick City****. Tip: Maak een wandeling door het middeleeuwse gedeelte naar King John’s Castle, langs St Mary’s Cathedral en over Sarsfield Bridge. Volg dan de rivier naar de Treaty Stone, waar historische verdragen gesloten zijn. Een stadswandeling leidt je hier door de geschiedenis van een stad die hard om zijn vrijheid heeft moeten strijden.

Dag 6: Limerick - Cork (ca. 100 km)
Van Limerick rijd je naar Cork. Deze bijzondere plaats ligt aan de zuidkust van Ierland en is, na Dublin, de grootste stad van het land. Cork kent een rijke historie en is in de loop der eeuwen opgebloeid tot een bruisende stad. Je overnacht hier in Hotel Vienna Woods****.

Dag 7: Cork - Dublin (ca. 237 km)
Vanuit Cork ga je weer terug naar het beginpunt van deze reis: Dublin. Je overnacht hier weer in KingsWood Hotel Citywest****.

Dag 8: Terugvlucht naar huis
Vandaag vertrek je terug naar de luchthaven waar je de huurauto weer inlevert en terug vliegt naar huis.

Bij een boeking van 10 dagen overnacht je één nacht langer in Galway en Limerick. Bij een boeking van 12 dagen overnacht je één nacht langer in Galway, twee nachten langer in Limerick en één nacht langer in Cork.

Let op: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

KingsWood Hotel Citywest
Naas Rd, Kingswood 22,
Dublin, Ierland
Kaart
Naas Rd, Kingswood 22, Dublin, Ierland

KingsWood Hotel Citywest is gelegen aan de N7 Naas Road, naast de Citywest Business Campus. Alle kamers van het hotel hebben een moderne uitstraling en zijn standaard voorzien van een telefoon, televisie en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Je kunt gratis gebruik maken van de ondergrondse parkeergarage en de luchthaven van Dublin is gelegen op ca. 24 km.

Over je vlucht
Vluchtinformatie

Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Klik hier voor de actuele informatie.

Voorwaarden en vluchtinformatie
 • Definitieve vluchttijden komen op de reisbescheiden te staan. Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
 • Vluchttijden zijn afhankelijk van de vertrekdatum.
 • De vluchten worden uitgevoerd door Ryanair of een gelijkwaardige luchtvaartmaatschappij.
 • Voor bagage zijn alle voorwaarden en de daarbij behorende kosten van de betreffende luchtvaartmaatschappij van toepassing.
 • Je dient in het bezit te zijn van een paspoort dat bij binnenkomst nog minimaal 6 maanden geldig is.
 • Let op: je boeking is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen.

Bagage
Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Autohuur
De autohuur is o.b.v. een basisverzekering. De auto die gereserveerd wordt, komt uit de categorie A Economy. Mocht je een ruimere auto wensen, neem dan contact op met ons Service Center voor de toeslagen en informatie. De minimum leeftijd voor het huren van een auto is 25 jaar. Ben je jonger dan 25 jaar dan betaal je een Young Driver Fee van € 7,00 per dag. Deze dient ter plaatse te worden voldaan. Je dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs en bij aankomst dient het rijbewijs nog minimaal 1 jaar geldig te zijn. Je dient de auto in te leveren met dezelfde benzinestand als waarmee je de auto ophaalde.

Basisverzekering houdt in:
Collision Damage Waver en persoonlijke assistentie, de chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten tot een bepaald bedrag zijn meeverzekerd.

Ter plekke kun je altijd bij de verhuurmaatschappij, tegen een meerprijs, extra’s regelen, zoals een GPS, extra chauffeur, volle tank, etc.

Let op: er is een geldige Credit Card nodig om te kunnen boeken i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1000,00 voor het huren van de auto. De hoogte is afhankelijk van het land en het verhuurbedrijf. De Credit Card moet op naam van de hoofdbestuurder staan. De Credit Card dien je mee te nemen op reis!

Geef de juiste naam van de hoofdboeker door. Deze persoon dient over een Credit Card te beschikken en dient de bestuurder van de huurauto te zijn. Indien de naam bij de boeking niet goed wordt doorgegeven, moet dit later gewijzigd worden. De wijzigingskosten die hier uit voortvloeien zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 25,00 per wijziging.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Terug naar homepage Terug naar homepage
ANVR SGR
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal