Fly & drive Wild Atlantic Way Ierland v.a € 679,00 p.p.
10-daagse fly & drive Wild Atlantic Way in Ierland incl. autohuur en 3 excursies

Ben je dol op ruige kliffen, ongetemde baaien en woeste bergen? Dan kun je in Europa weinig mooiere rondreizen maken dan deze. De Wild Atlantic Way is een sensationele reis langs torenhoge kliffen en levendige dorpen en steden, langs verborgen stranden en prachtige baaien! Na een actieve dag kun je 's avonds bijkomen in een Irish pub met een stevige pot eten, vergezeld van een Guinness, Baileys of een Jameson whiskey. Een rondreis aan de Westkust van Ierland is een heerlijkheid in alle opzichten!

Daarom is dit een goede deal
 • 9 overnachtingen
 • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
 • Retourvlucht Amsterdam - Dublin
 • 10 dagen autohuur incl. basisverzekering
 • Bezoek aan het Guiness Storehouse (dag 1)
 • Bezoek aan Kylemore Abbey (dag 5)
 • Bezoek aan Cliffs of Moher (dag 6)
 • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Reisprogramma

Dag 1: aankomst Dublin
Vanaf Amsterdam vlieg je in ca. 1,5 uur naar de luchthaven Dublin. Hier kun je de huurauto ophalen en vertrek je naar het eerste hotel. Sheldon Park Hotel***. (ca. 16 km) Je kunt er voor kiezen om een bezoek te brengen aan de oude Guinness Brouwerij in Dublin, the Guinness Storehouse. In de opslagtoren van de oude brouwerij zijn er verdeeld over de 7 verdiepingen (in de vorm van een glas Guinness..!) diverse audiovisuele presentaties en volg je het proces van hoe het bier wordt geproduceerd.

Dag 2: Dublin - Donegal (ca. 247 km)
Vanuit Dublin reis je door naar Donegal. Tijdens de rit van Dublin naar Donegal zal je vele “Penny Walls” of “Femine Walls” tegenkomen. Deze muurtjes, enkel gemaakt van op elkaar gestapelde stenen zijn veelal gebouwd tijdens de grote hongersnood. Soms lijkt Donegal wel een land op zich in plaats van een van de vele county's. Donegal ligt in het afgelegen noordwesten van het eiland en is extra geïsoleerd door het ruige landschap, de landwegen en een grillige kustlijn. Je overnacht de aankomende twee nachten in Station House Hotel Letterkenny***.

Dag 3: Donegal
Vandaag heb je alle tijd en vrijheid om Donegal en de omgeving te ontdekken. Tip: bezoek Donegal Castle in het centrum. Deze is open voor het publiek. Daarnaast vind je verschillende wandelroutes in de omgeving. Je overnacht weer in Station House Hotel Letterkenny***.

Dag 4: Donegal - Mayo (ca. 190 km)
Vandaag gaat de reis verder naar de graafschap County Mayo. Geniet van spectaculaire Blauwe Vlag-stranden tot het schrale, maar intrigerende veenmoeras, Mayo schotelt je het ene wowmoment na het andere voor. Je overnacht in het Breaffy House Hotel****.

Dag 5: Mayo - Galway (ca. 50km)
Vanuit de graafschap County Mayo rijd je door naar de regio Galway. Een prachtige plek om je door te laten meevoeren. Vandaag bezoek je ook Kylemore Abbey: één van de meest romantische Ierse kastelen, waar sinds 1920 Benedictijner nonnen zijn gehuisvest. Je overnacht vandaag in het Leenane Hotel***.

Dag 6: Galway - Cliffs of Moher - Limerick (ca. 225 km)
Vandaag rijd je verder naar Limerick. Je volgt deze route via de Cliffs of Moher. Deze kliffen behoren tot de hoogste klipkusten in Europa. De klippen bestaan uit kalksteen en strekken zich uit over een lengte van acht kilometer aan de Ierse westkust, tussen de dorpen Doolin en Liscannor. Geniet van prachtige uitzichten. Vanuit hier rijd je door naar je eindpunt van de dag. Auburn Lodge***.

Dag 7: Limerick - County Kerry (ca. 106 km)
Vandaag vertrek naar County Kerry, waar je de aankomende twee nachten overnacht in het Killarney Court Hotel***. Breng zeker een bezoek aan Nationaal Park Killarney. Dit natuurgebied ligt tussen Killarney en Kenmare en bestaat uit meer dan 10.500 hectare aan bossen, bergen en meren. Het park is geliefd bij zowel toeristen als plaatselijke inwoners.

Dag 8: County Kerry
Vandaag heb je alle vrijheid om de dag in te vullen. Tip: volg De Ring of Kerry. Op deze 179 km lange route vind je net zoveel oogverblindende weelde als prachtige wilde natuur. Loop langs de rivier de Owengarriff tot aan de Devil’s Punchbowl, een enorm zoetwaterbassin waar de rivier in uitkomt; adem de zuivere lucht van Kerry in op het uitkijkpunt Ladies’ View, een lievelingsplek van de hofdames van koningin Victoria; of ontdek het indrukwekkende Ross Castle, een 15e-eeuws torenkasteel aan de oever van Lough Leane. Waar je ook heen gaat, je zult steeds foto's willen maken, maar neem van ons aan dat gewoon van het moment genieten al meer dan genoeg is.

Dag 9: County Kerry - Dublin (ca. 295 km)
Het laatste deel van de reis is aangebroken. Je rijd weer terug naar het beginpunt Dublin. Je overnacht hier weer in het Sheldon Park Hotel***.

Dag 10: Terugreis Amsterdam
Vandaag lever je de huurauto weer in op de luchthaven van Dublin en vanuit hier vlieg je weer terug naar Amsterdam.

Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Nu slechts 25% aanbetalen!
Betaal nu slechts 25% van je reissom aan. De overige 75% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Station House Hotel Letterkenny
Lower Main Street,
Letterkenny, Ierland
Kaart
Lower Main Street, Letterkenny, Ierland

Station House Letterkenny is een modern 3*-boutiquehotel in het centrum van de stad Letterkenny. Alle kamers zijn standaard voorzien van een telefoon, televisie, kluisje en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn.

Over je vlucht
Vluchtinformatie

Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Klik hier voor de actuele informatie.

Voorwaarden en vluchtinformatie
 • Definitieve vluchttijden komen op de reisbescheiden te staan. Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
 • Vluchttijden zijn afhankelijk van de vertrekdatum.
 • De vluchten worden uitgevoerd door Ryanair.
 • Voor bagage zijn alle voorwaarden en de daarbij behorende kosten van de betreffende vliegmaatschappij van toepassing.
 • Je dient in het bezit te zijn van een paspoort dat bij binnenkomst nog minimaal 6 maanden geldig is.
 • Let op: de boeking is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen.

Autohuur
De autohuur is o.b.v. een basisverzekering. Je kunt er voor kiezen om een All-Risk verzekering af te sluiten. De kosten hiervoor dien je ter plaatse te voldoen. De auto die gereserveerd wordt, komt uit de categorie A Economy. Mocht je een ruimere auto wensen, neem dan contact op met ons Service Center voor de toeslagen en informatie. De minimum leeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar. Ben je jonger dan 25 jaar dan betaal je een Young Driver Fee van € 7,00 per dag. Deze dient ter plaatse te worden voldoen. Je dient minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs en bij aankomst dient het rijbewijs nog minimaal 1 jaar geldig te zijn.

Basisverzekering houdt in:
Collision Damage Waver en persoonlijke assistentie, de chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten tot een bepaald bedrag zijn meeverzekerd.

Ter plekke kun je altijd bij de verhuurmaatschappij, tegen een meerprijs, extra’s regelen, zoals een GPS, extra chauffeur, volle tank, etc.

Let op: er is een geldige Credit Card nodig om te kunnen boeken i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1000,00 voor het huren van de auto. De hoogte is afhankelijk van het land en het verhuurbedrijf. De Credit Card moet op naam van de hoofdbestuurder staan. De Credit Card dien je mee te nemen op reis!

Geef de juiste naam van de hoofdboeker door. Deze persoon dient over een Credit Card te beschikken en dient de bestuurder van de huurauto te zijn. Indien de naam bij de boeking niet goed wordt doorgegeven, moet dit later gewijzigd worden. De wijzigingskosten die hier uit voortvloeien zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 25,00 per wijziging.

Overige informatie
Inchecken
Vanaf 15:00 uur.
Uitchecken
Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.
Openingstijden receptie
24 uur
Toeristenbelasting
Er is mogelijk toeristenbelasting van toepassing. Deze dient ter plaatse te worden voldaan.
Reserveringskosten
De reserveringskosten bedragen € 19,95 voor het afhandelen van je boeking.
Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR reizigersvoorwaarden en de Aanvullende voorwaarden Bookunited Holidays van toepassing.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.

Bookunited Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Annuleren en wijzigen
Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met ons service center en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal